Pabrikan Faucet Profesional 13 Taun

Produsen Kran VIGA

E-mail: info@vigafaucet.com

Tel: + 86-750-2738266

KENE PILIH US?

Produsen Profesional

Kanthi pengalaman 12 taun, kita khusus nggawe pembangunan, desain, manufaktur lan dodolan kran banyu jedhing, kran banyu pawon lan aksesoris kamar mandi

Quality kualifikasi

Kita entuk macem-macem sertifikasi kayata cUPC, CE, ISO9001, BSCI, TISI. Kita profesional Produsen kran banyu, kita nerusake saben langkah miturut aturan lan kepercayaan pelanggan menang kanthi kualitas.

Perdagangan Global

Kita melu macem-macem pameran kayata Canton Fair, pameran Kamar Mandi & Pawon Shanghai (KBC), Pameran Internasional Builder ing AS, IDEOBAIN ing Paris. Kita nggawe replikasi bisnis karo klien saka luwih saka 70 negara.

 Solusi Grosir lan Grosir

Kita kerja sama karo Alibaba lan Amazon kanggo nggawe macem-macem platform B2B lan B2C. Kita duwe karep kanggo mbantu klien menang mode dodolan beda.

Babagan awake dhewe More

Kaiping City Garden Sanitary Ware Co, Ltd (merek VIGA), didegaké ing taun 2008, dununge ing Kutha Shuikou, Kutha Kaiping, ing endi dikenal minangka "Kerajaan Plumbing lan Sanitary Ware" ing China. Kanthi akeh pengalaman ing babagan pangembangan, desain, lan manufaktur faucet, dadi pabrikan profesional kanggo ngasilake faucet komersial lan sipil lan aksesorise.

Produk nganti luwih saka 60 seri, sing kalebu macem-macem keran, kayata Faucet Wastan Kamar Mandi, Faucet Dapur, Faucet Pancuran, Faucet Bak Mandi, Kolom Mandi, Aksesoris Kamar Mandi lan Aksesoris Pancuran lsp. Produk nutupi mixer panas lan kadhemen, tutul kadhemen lan keran seri termostatik, baja tahan karat 304 aksesoris kamar mandi, dll.

Ing 13 taun kepungkur, Perusahaan Faucet VIGA nggawe hubungan bisnis sing apik karo para pedagang, tukang, pengecer lan pabrik ing luwih saka 70 negara. Utamane pasar ing Eropa, Amerika Utara, Amerika Selatan, Asia, lsp. Manufaktur produk berkualitas tinggi lan kompetitif, VIGA mesthi nggayuh tujuan nyedhiyakake layanan paling apik lan produk sing apik kanggo pelanggan.

Integritas, Positif lan Inovasi minangka konsep utama sing saiki wis dipatuhi dening VIGA wiwit saiki ditetepake. Kanggo nawakake pelanggan kanthi layanan sing anget lan apik lan produk berkualitas yaiku target terus-terusan VIGA. Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut bakal ngrebut pulsa wektu lan pindhah menyang tahap donya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa.