Pabrikan Faucet Profesional 12 Taun

Pabrik Viga Faucet

E-mail: info@vigafaucet.com

Tel: + 86-750-2738266

KENE PILIH US?

Produsen Profesional

Kanthi pengalaman 12 taun, kita khusus nggawe pembangunan, desain, manufaktur lan dodolan kran banyu jedhing, kran banyu pawon lan aksesoris kamar mandi

Quality kualifikasi

Kita entuk macem-macem sertifikasi kayata cUPC, CE, ISO9001, BSCI, TISI. Kita profesional Produsen kran banyu, kita nerusake saben langkah miturut aturan lan kepercayaan pelanggan menang kanthi kualitas.

Perdagangan Global

Kita melu macem-macem pameran kayata Canton Fair, pameran Kamar Mandi & Pawon (KBC), Show Builder Internasional ing AS, IDEOBAIN ing Paris. Kita netepake replikasi bisnis karo klien saka luwih saka 70 negara.

Solusi Grosir lan Grosir

Kita kerja sama karo Alibaba lan Amazon kanggo nggawe macem-macem platform B2B lan B2C. Kita duwe karep kanggo mbantu klien menang mode dodolan beda.

Babagan awake dhewe More

Kaiping City Garden Sanitary Ware Co, Ltd (brand VIGA), sing ditetepake taun 2008, ing Shuikou Town, Kaiping City, sing diarani "Kerajaan Plumbing and Ware Sanitary" ing China. Kanthi akeh pengalaman ing bidang pangembangan, desain, lan pabrik keran, iku produsen profesional kanggo ngasilake kran komersial lan sipil lan aksesoris.

Produk nganti luwih saka 60 seri, sing kalebu macem-macem keran, kayata Faucets jedhing jedhing, Faucets Pawon, Fauc Pancuran Pancuran, Faucet Mandi, Kolom Pancuran, Aksesoris Kamar lan Aksesoris Pancuran lsp. Produk nutupi mixer panas lan kadhemen, tutul kadhemen lan keran seri termostatik, baja tahan karat 304 aksesoris kamar mandi, dll.

Ing 12 taun kepungkur, VIGA nggawe hubungan bisnis sing apik karo pedagang, tukang, pengecer lan pabrik ing luwih saka 70 negara. Pasar utama ing Eropa, Amerika Lor, Amerika Kidul, Asia, lsp. Manufaktur produk sing bermutu lan kompetitif, VIGA mesthi dadi tujuan kanggo menehi layanan lan produk sing paling apik kanggo pelanggan.

Integritas, Positif lan Inovasi minangka konsep utama sing saiki wis dipatuhi dening VIGA wiwit saiki ditetepake. Kanggo nawakake pelanggan kanthi layanan sing anget lan apik lan produk berkualitas yaiku target terus-terusan VIGA. Ing wektu sing padha, perusahaan kasebut bakal ngrebut pulsa wektu lan pindhah menyang tahap donya kanthi gambar merek perusahaan sing diwasa.

,