Производител на професионална тапа од 12 години

Производител на тапа Viga

Е-пошта: info@vigafaucet.com

Тел: + 86-750-2738266

ЗОШТО ИЗБОРИТЕ?

Професионален производител

Со 12-годишно искуство, ние сме специјализирани во развој, дизајн, производство и продажба на тапа за бања, кујна тапа и бања додатоци

Сертифициран квалитет

Добивме различни сертификати, како што се cUPC, CE, ISO9001, BSCI, TISI. Ние сме професионалец производител на тапа, ние постапуваме секој чекор по правило и доверба на нашите клиенти ја придобивме довербата.

Глобална трговија

Учествуваме на разни изложби, како што се Кантон саем, Шангајска бања и кујна изложба (KBC), Меѓународен градежен саем во САД, ИДЕОБАИН во Париз. Воспоставивме деловна замена со клиенти од повеќе од 70 земји.

Трговија на големо и мало решение

Ние се партнери со Алибаба и Амазон за воспоставување на најразлични платформи B2B и B2C. Имаме способност да му помогнеме на нашиот клиент да освои различен режим на продажба.

за нас Повеќе

Каипинг Сити Градина Санитарна опрема Co, Ltd (марка VIGA), основана во 2008 година, лоцирана во градот Шуику, Каипинг Сити, каде е позната како „Кралство на водовод и санитарна опрема“ во Кина. Со богато искуство во областа на развој, дизајн и производство на чешми, тој е професионален производител за производство на комерцијални и граѓански чешми и неговите додатоци.

Производите достигнаа повеќе од 60 серии, кои вклучуваат сорти чешми, како што се Вентили за мијалник за бања, славини за кујни, чешми за туширање, чешми за када, колона за туширање, додатоци за бања и додатоци за туширање итн. Производите опфаќаат топла и ладна мешалка, чешми со единечна славина и термостатска серија, додатоци за бања од нерѓосувачки челик 304, итн.

Во изминатите 12 години, VIGA воспостави добри деловни односи со трговците, градежниците, трговците на мало и фабриките во повеќе од 70 земји. Главно на пазарот во Европа, Северна Америка, Јужна Америка, Азија, итн. Произведувајќи високо квалитетни и конкурентни производи, VIGA секогаш се придржува кон целта за обезбедување на најдобра услуга и добри производи на клиентите.

Интегритетот, позитивноста и иновативноста се главниот концепт на кој VIGA отсекогаш се придржуваше од моментот кога е основана. Да им понудиме на клиентите пријатна и внимателна услуга и производи со висок квалитет е постојана цел на VIGA. Во исто време, компанијата ќе го искористи пулсот на времето и ќе се движи кон светската сцена со зрелата слика на брендот на стабилно претпријатие.

блог Повеќе