12 Taun Produsén Faucet Profesional

Pabrikan Pabriks Viga

E-mail: info@vigafaucet.com

Tel: + 86-750-2738266

KAPI PILIH AS?

Produsén Profesional

Kalayan pangalaman 12 taun, urang ngahususkeun kana pamekaran, desain, manufaktur sareng penjualan keran mandi, keran dapur jeung asesoris mandi

Kualitas Disertifikasi

Kami parantos nampi sababaraha sertifikasi sapertos cUPC, CE, ISO9001, BSCI, TISI. Kami profésional produsén keran, urang teraskeun unggal léngkah ku aturan sareng kualitas urang anu meunang amanah pelanggan.

Perdagangan Global

Kami milu dina sababaraha paméran sapertos Kanton Kanton, pameran kamar mandi & kamar dapur (KBC), Témbok Internasional di Amérika Serikat, IDEOBAIN di Paris. Kami ngadegkeun bisnis ulangan sareng klien ti langkung ti 70 nagara.

Solusi Borong sareng ritel

Kami pasangan sareng Alibaba sareng Amazon pikeun netepkeun rupa-rupa platform B2B sareng B2C. Kami ngagaduhan ka ablity ngabantosan klien kami pikeun meunang mode jualan anu béda.

Tentang Kami Tambih deui

Kaiping Kota Taman Saniter Ware Co., Ltd. (merek VIGA), ngadeg taun 2008, ayana di Kota Shuikou, Kaiping City, anu katelah "Karajaan Plumbing and Sanitary Ware" di Cina. Kalayan kabeungharan pangalaman dina widang pamekaran, rarancang, sareng pabrik keran, éta produsén profésional pikeun ngahasilkeun keran komersil sareng sipil sareng asesorisna.

Produkna ngahontal langkung ti 60 séri, anu kalebet jenis faucets, sapertos Faucets Mandi Mandi, Faucets Dapur, Fauc Pancuran, Faucét Mandi, Kolom Pancuran, Aksesoris Mandi sareng Asesoris Pancuran jsb jsb Produk nutupan panyampur anu panas sareng tiis, keran tiris tunggal sareng keran énggal termostét, baja stainless 304 kamar mandi, jsb.

Dina 12 taun katukang, VIGA ngadegkeun hubungan bisnis anu saé sareng padagang, tukang, toko sareng pabrik di langkung ti 70 nagara. Pasar utamina di Eropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Asia, sareng sajabana. Manufaktur produk anu bermutu tinggi sareng kompetitif, VIGA tetep tunduh tujuan pikeun nyayogikeun jasa anu saé sareng produk anu saé pikeun pelanggan.

Integrasi, Positip sareng Inovasi mangrupikeun konsép utama anu VIGA parantos diiringan ku ayeuna ti saprak mimiti ngadeg. Pikeun nawiskeun para nasabah kalayan jasa anu anget sareng dipikiran sareng produk anu berkualitas luhur nyaéta tujuan ngudag konstan VIGA. Dina waktos anu sami, perusahaan bakal ngarawat pulsa waktos sareng angkat ka panggung dunya ku gambar merek perusahaan anu mantap.

,